Kwekerij Buys

Onze merken jaarrond en vers

Voor onze telers verkopen wij de tros-cherrytomaat Juanita (Amor), de tros-cherrypruim Sunstream (Adoria) en de tros-cocktailpruimtomaat Flaverino. Gelijk vanaf de teler naar de eindklant, daar zit niemand tussen. Levering is jaarrond betrouwbaar geregeld.

Reken als groothandelsmarkt, supermarkt of exporteur op biologische producten, hoogprofessionele certificaten, verpakkingen naar wens, betrokkenheid, snelheid, service.

Wat wij doen

Kwekerij Buys is een bedrijf wat zich jaarrond bezighoudt met het vermarkten van smaaktomaten. De merken waar wij mee werken zijn Amor, Adoria en Flavorino. Tomaten in het fijne segment van de beste rassen die in de meest uiteenlopende verpakkingen verkrijgbaar zijn.

Het product wat onder deze merken wordt verpakt voldoet aan strenge smaak en kwaliteitseisen.

Er wordt intensief samengewerkt met een selectie van telers in binnen- en buitenland zodat de continuïteit en beschikbaarheid jaarrond kan worden gegarandeerd.

Hoe we werken

Het kantoor en de (eigen) verpakkingsloods zijn gevestigd in de Lier van waaruit het product in iedere gewenste verpakking wordt geleverd aan exporteurs en de binnenlandse groothandel.

Wij van Kwekerij Buys verdiepen ons in de markt en u kunt rekenen op onze flexibiliteit en betrokkenheid. Service staat hoog in het vaandel en met onze eigen verpakkingslijnen zijn wij in staat om snel te kunnen schakelen. Wij werken met een breed netwerk van transporteurs dus bij advies op gebied van transport of leveringen op andere locaties zijn wij u graag van dienst.

Het is prettig werken met smaakvolle, gezonde producten. Laurens van der Stel

Kwaliteit

Wat ons betreft staat kwaliteit voor meer dan alleen een kwalitatief uitstekend product. Het is een combinatie van meerdere factoren. Onze kwaliteitstelers zijn GlobalGAP gecertificeerd maar wij leggen onszelf ook de nodige eisen op om als bedrijf kwalitatief goed in de markt te staan. Kwekerij Buys is IFS, QS en On the Way to PlanetProof gecertificeerd. De verpakkingsbedrijven waarmee wij werken zijn minimaal gecertificeerd voor BRCGS, IFS, QS.

Kwekerij Buys staat voor een kwalitatief goed product in de juiste verpakking op het gewenste tijdstip op de juiste plaats voor een marktconforme prijs.